8 sätt att inspireras när du behöver det som mest

Låt oss ta en titt på hur du kan integrera resultaten från Chadborn och Reysen-studien till din egen förmåga att motivera dig själv:

  1. Ge inte upp dig själv när du inte kan tyckas bli inspirerad. Det är lätt att dra slutsatsen, särskilt när du är i doldrums, att du bara inte är en väldigt motiverad eller begåvad person. Inspirationsundersökningen visar att du kan få ut ur dina doldrums under de rätta förhållandena.
  2. Godkänn att det är OK, och kanske till och med tillrådligt, att titta på andra för inspirationskällor. Andras idéer och övertygelser kan hjälpa dig att styra dig till högre höjder.
  3. Ta en mental paus för att du ska kunna fokusera på dig själv. Att gräva in i dina egna mentala processer kan ge oväntade inspirationskällor. I några av föremålen på inspirationsåtgärden som används i Texas A & M-studien, tänker du bara på vad som är viktigt om att vara en amerikansk tappad till hur inspirerade deltagarna kände.
  4. Använd spontanitet till din fördel. Ett objekt på inspelningsformuläret som används i studien ber deltagarna om deras idéer kommer spontant till dem. Återigen kan den mentala pausen också vara pausen från rutan du är i och du ser saker i ett annat ljus.
  5. Läs något. Du kanske bara har slut på idéer. Kanske är du trött på att laga samma måltider vecka efter vecka. Uppfriskande ditt recept stash kan leda dig ner ett spår av helt nya idéer som representerar stora variationer från din standardpris.
  6. Samarbeta med andra. Att sätta din gruppidentitet i arbete kan innebära att du samarbetar med människor, som du, som också söker nya inspirationskällor. Tillsammans kan du upptäcka att du studsar mycket mer kreativa idéer av varandra än du kunde ha kommit med på egen hand.
  7. Inse att det bara finns några gånger i livet när du inte känner dig väldigt inspirerad. Det är okej att spendera dagen i dina svettningar, soff- och webbsurfing och bara koppla av. Kanske är det kallt och grått ute, eller kanske för varmt även för att flytta. En tillfällig fridag bör inte förringa dig från att uppnå dina mål.
  8. Bryt din inspiration ner i hanterbara bitar. Du kanske inte får den ena bra idéen, men kanske har du flera små idéer som du kan bygga upp i något grand.